joi, 16 septembrie 2010

Congresul anual Egea 2010

"Congresul Anual EGEA 2010 (European Geography Association ) este un eveniment de marca si ocazia perfecta a tinerilor geografi din Europa de a se reuni. Studenti si absolventi ai facultatilor de geografie, din mai mult de 50 de centre universitare din Europa, vor participa in perioada 21 - 26 septembrie 2010, la Poiana Pinului, judetul Bistrita Nasaud, la un eveniment cu traditie.

Avand titlul: ‘Our Choices. Our Environment’ si tema principala: ‘European Society and Smart Development’, congresul are un program special conceput de catre organizatori astfel incat sa imbine utilul cu placutul, formalul si informalul, stiinta cu distractia. Pe parcursul celor 6 zile tinerii vor participa la workshopuri tinute de profesori universitari si specialisti pe tema dezvoltarii durabile, vor lua parte la sesiuni de training menite sa le dezvolte aptitudinile, vor merge in excursii destinate descoperirii valorilor romanesti, vor prezenta lucrari stiintifice in cadrul simpozionului etc.

Bineinteles ca nici distractia nu putea fi omisa. In fiecare seara vor fi organizate petreceri tematice si seri culturale cu scopul de a elibera imaginatia si de a stimula entuziasmul participantilor, dar si de a le oferi ocazia sa lege prietenii si sa planifice viitoare evenimente si proiecte.

Anunatam pe aceasta cale ca orice student sau absolvent al unei facultati de geografie, sau o facultate cu un domeniu de studiu conex, este mai mult decat binevenit si incurajat sa se alature asociatiei EGEA din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara. Nu ezitati sa va implicati in astfel de activitati, acum cat timpul liber inca va mai permite! Vizitati www.egea.eu."
www.studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu